Nový aukčný a inzertný portál 1euro.sk štartuje

01.03.2016 | admin 1e.sk

Nový aukčný a inzertný portál 1euro.sk štartujeOd marca tohto roku sme pre vás spustili nový aukčný a inzertný portál 1euro.sk. Ide o portál nielen pre súkromné osoby, ale aj pre firmy, ktoré môžu jeho prostredníctvom predávať svoj tovar, zviditeľniť sa.

Na našom portáli 1euro.sk nájdete aukcie, kde môžete kúpiť tovar za najlepšie ceny, občiansku inzerciu, zoznam firiem s predajom ich produktov či ponukou ich služieb a zoznam eshopov s priamym predajom s neobmedzeným množstvom tovaru.

Rovnako na našom novom webe nájdete aj zoznam vecí, ktoré chcú ľudia darovať ľuďom zadarmo. Zbavíte sa tak nepotrebných vecí a niekomu tým pomôcť môžete aj vy. Charitatívne organizácie môžu prostredníctvom nášho portálu žiadať o darovanie vecí či o finančnú pomoc. Taktiež je možné začať u nás dobročinnú aukciu.

Ako funguje aukcia?

Na portáli 1euro.sk môžete predávať i nakupovať. Stačí sa len prihlásiť, overiť svoje telefónne číslo a dobiť si kredit (cez SMS, online prevodom, platobnou kartou, klasickým prevodom, kde získate zaujímavý bonus). Následne si pomocou vyhľadávača nájdete tovar, ktorý potrebujete a môžete sa buď zapojiť do aukcie, alebo si produkt kúpiť ihneď kliknutím na „Kúpiť ihneď“. Aukcie sú teda klasické, s možnosťou kúpiť ihneď a kombinované. Prihadzovanie do aukcie závisí od hodnoty predmetu v aukcii. Samozrejme, prihadzovať je možné len do prebiehajúcich aukcii. O akýchkoľvek zmenách v aukcii (napr. ukončenie či zrušenie aukcie), do ktorej ste sa zapojili, vás budeme informovať.

Na portáli 1euro.sk môžete v sekcii „Môj účet“ sledovať, čo predávate, aukcie, kde prihadzujete, respektíve čo ste už predali/kúpili. Rovnako tu môžete vidieť výšku vášho kreditu, prehľad faktúr a vami uverejnené oznamy (napríklad oznamy o začatí dražby, oznam o akciách, narodeninách, alebo môžete uverejniť svadobný oznam, blahoželanie....).

Najbezpečnejšie miesto pre obchodovanie na internete

Naším cieľom je vytvoriť bezpečné miesto na internete, kde môžete predávať i nakupovať. Preto si pri úvodnom prihlásení overujeme vaše telefónne číslo v registri mobilných operátorov. Zároveň overujeme email, kliknutím na odkaz, ktorý vám pošleme.

Avšak, aby bol náš portál naozaj najbezpečnejší, môžete požiadať aj o overenie Vašej adresy  v sekcii Moj účet. Ako? Na vami zadanú adresu vám pošleme list s kódom (1. triedou). Tento kód musíte následne zadať do svojho účtu. Každý predajca či kupec má pri svojom prihlasovacom mene zelenú obálku (overená adresa) alebo červenú obálku (neoverená adresa).

V prípade, že sa na náš portál 1euro.sk prihlási firma (musí zadať IČO), overujeme ho  prostredníctvom portálov ORSR a ZRSR.


Ako jedni z mála na Slovensku máme tiež 100% SSL EV certifikát - zelený riadok s názvom našej firmy vo vyhľadávači, podobne ako majú napríklad banky. Tento certifikát znamená, že stránka je nonstop zabezpečená.


Sme ideálne miesto pre vašu firmu

Ste začínajúca, alebo už rozbehnutá firma? Na portáli 1euro.sk môžete prezentovať svoju firmu, opísať jej činnosť či služby, ktoré poskytuje, uviesť svoje kontaktné údaje, mapu a adresu sídla firmy. Po prihlásení sa a zadaní IČO môžete v časti „Stránka mojej firmy“ predávať tovar, poskytovať služby, zadávať ponuky alebo nakupovať. Takúto reklamu môžete mať iba za 10 eur mesačne a len na portáli 1euro.sk.

Tieto stránky používajú technológiu Cookies pre skvalitnenie ponúkaných služieb.
Ak prechádzate tento web bez zmeny nastavenia Cookies vo vašom prehliadači, vyjadrujete tým súhlas s ich používaním. Podrobnejšie informácie Súhlasím